Antal: 0 | Pris: DKK 0,00 | Vis vogn | Tøm vogn | Til kassen   


Forhindrer trådalger, forbedrer vandgennemsigtigheden og nedbryder slam.

Siden lanceringen af dette produkt sidste år har tilbagemeldingerne været overvældende! Mange tak for alle mails fra bassinejere med trådalgeproblemer, hvis havedamme nu alle er trådalge fri.
Eco-Pure er et biologisk produkt med gavnlige bakteriestammer bestående af denitrificerende bakterier, biologisk fremstillet som en kompakt pulverkatalysator der nedbryder trådalgerne .
Eco-Pure er ikke-kemisk og 100% sikker for fiskene. Pulveret giver ekstra fordele idet det forbedrer vandgennemsigtigheden. Eco-Pure virker ned til en vandtemperatur på 6 grader C

Problemet med trådalger er, at når først det begynder at vokse er det ligesom med ukrudt i haven - det bliver ved med at komme tilbage! Hvis man bruger skadelige kemikalier for at udrydde det kommer det uundgåeligt tilbage! Den bedste måde at tackle algerne på, er ved at reducere dets ernæringskilder således at en naturlig død kan finde sted, og videre udvikling kvæles.
Eco-Pure er fremstillet således at det kan tilføres dammen regelmæssigt og derved holde væksten nede.


Med Eco-Pure er det muligt at reducere væksten og at holde niveauet på ca. 5- 10 mm. Trådalger kan vokse meget hurtigt da det trækker dets næringsstoffer fra vandet i form af nitrat og fosfater og fremmes af sollys og ilt. Den dårlige nyhed for os er at fiskene faktisk udskiller fosfater og at vores filtre producerer nitrat i slutningen af den nitrificerende cyklus. I en indesluttet dam stiger niveauet af både fosfater og nitrat med tiden og før du ved det kan du rense for trådalger ugentligt! At skifte vandet kan være nyttelyst, idet de fleste offentlige vandforsyninger indeholder både fosfater og nitrat.

Regelmæssig tilførelse af Eco-Pure reducerer trådalgerne ved at reducere næringsstofferne. Bakterierne omkranser trådalgerne og sulter dem indtil det mister så meget styrke at det falder af i lange tjavser. Ved regelmæssig brug burde det blive reduceret til minimal vækst. Hver eneste dam er forskellig! I nogle damme virker Eco-Pure indenfor 2 uger men de fleste damme tager 4 til 8 uger. Brug Eco-Pure i starten af sæsonen, vent ikke indtil det begynder at gro, med andre ord skal det bruges regelmæssigt som en forebyggende fremgangsmåde.

Dosis: Brug koppen som bliver leveret med beholderen, tilfør 1 eller 2 fyldte kopper (ca. 50 gr.) pr. 4500 liter vand, bland den afmålte mængde i en spand vand fra dammen og rør rundt, hæld blandingen ud over kanterne på dammen ugentligt. Vær sikker på at alt pulver og korn bliver hældt i dammen. Dammen bliver tåget et par timer og nogle partikler lægger sig på bunden af dammen, dette er helt normalt og spreder sig og forsvinder med tiden. Til områder med megen trådalgevækst kan pulveret hældes direkte på kanterne af dammen og derved indfiltrere sig i trådalgerne og reducere væksten. Forvent ikke resultater med det samme. Eco-Pure fungerer ved at påvirke bakterier og enzymer og afhænger af temperatur, pH-værdi o.lign. Du kan ikke komme til at give en overdosis af Eco-Pure og det kan bruges op til 3-4 gange om ugen hvis det er nødvendigt.ID: Trådalgemiddel 3.0Kg

Pris: DKK 319,20

(DKK 399,00 inkl. moms.)

BESØG EDOKOI
Christian X's vej 25
8260 Viby J

              
Vores åbningstider er  i 2019
 
Mandag - Fredag: 10.00 -17.00
Lørdag -Søndag  10.00 - 15.00
Åbent alle helligedage


Følg os på facebook
Edokoi danmark

             


Ewo 
"...a totally new generation of advanced pond filtration systems..."

KONTAKT OS
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os - vi står altid klar med råd og vejledning
 
Ring på 27136156
Vi levere ud over vores koi også filteranlæg og komplette havedamme, se mere under overskriften; Havedamme

Saki Hikari

Måske verden bedste koi foder
benyttes af næsten alle  de japanske Opdrættere
Her en liste over de sidste mange års show vinder som alle er foderet med Saki
Se mere
           


            
 
NYHEDSBREV
Få vores aktuelle nyhedsbrev tilsendt. 
Tilmeld dig her
-----------------------------------------

-----------------------------------------

 

Edokoi Danmark | Christian X's vej 25  8260 Viby J | Telefon: 86 11 51 98 |  | E-mail:
Copyright © Edokoi Danmark - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.