Foto fra Yoshikigois koifarm

Yoshikigoi Farm

Vi hos Edokoi har altid gået efter at finde nogle af de bedste producenter af koi i verden. Vi har igennem mange år haft flere årlige indkøbsture til Japan hvor vi besøgte vores forhandlernet derovre. Vi er nu blevet eneforhandler i norden af koi fra Yoshikigoi Farm, der er den største koifarm i Europa, med et anlæg på mere end 60 hektar.

Kvaliteten af koierne fra Yoshikigoi er virkelig høj. Det er bevist ved de mange koishows hvor koierne har vundet præmier. Det til dato højeste antal priser Yoshikigoi har vundet var ved 2012 Show in Achen, hvor de to hele 26 priser, inklusive. “Senior Tategoi”, “most Unique Champion”, “Variety all sizes”, “Special variety Beni kumonryu”.

Koifarmen ledes af Jos Aben, der i mer end 20 år har arbejdet med koi, herunder givet fordrag, skrevet artikler og udgivet bøger om emnet.

Farmen producerer Kohaku, Sanke, Showa, Shiro utsuri, Hi utsuri, Asagi, Goshiki, Goromo, Yuki asagi, Chagoi, Soragoi, Kigoi, Ochiba, Shusui, Yamabuki,
Platinum Ogon, Doitsu Hariwake,Beni Kumonryu, Kumonryu, Kikokuriyu, Beni Kikokuryu, Yamatonishiki, Doitsu Ochiba, new Doitsu Ochiba, Doitsu Sanke, Doitsu Kohaku, Doitsu Showa og Kujaku.

Alle koi fra Yoshikigoi er kontrolleret for parasitter før forsendelse, og farmen bliver løbende kontrolleret for SVC og KHV.