Vores udvalg af koi

Her finder du vores aktuelle udvalg af koi. Derudover kan vi skaffe dig stort set alle de arter og størrelser du måtte ønske direkte fra Japan. Tag blot kontakt til os, hvis vi skal hjælpe.

KOIARTERNE:

Kohaku

Kohaku har en hvid krop med røde markeringer. Den røde farve kan varierer fra lys orange til mørk rød. På grund af dens enkelhed er Kohaku blandt de mest populære koiarter.

Showa

Showa har sorte kroppe med røde og hvide markeringer. Det kan være svært at skelne i forhold til Sanke, men Showa har altid deres sorte farve på hovedet og under sidelinjen.

Sanke

Sanke er en grundlæggende en hvid koi med røde aftegninger, hvorpå der er sorte markeringer. Sanker har kun meget sjældent sorte markeringer i hovedet og under sidelinjen.

Utsuri

Utsuri kan oversættes som refleksion’ eller ‘reflekterende’. Der er tre varianter af Utsuri, som alle er med sort krop, hvor kroppen har røde, hvide eller gule markeringer.

Bekko

Det modsatte af Utsuri, altså en farvet krop med sort mønster. Bekko vil altid have et rent hoved uden sort. Farverne kan være hvid, rød og sort.

Asagi

Asagi har en blågrå farve på toppen af kroppen med et netlignende mønster dannet fra en mørkeblå kant. Rød er til stede under sidelinjerne og undertiden på maven og finnerne.